Fashion Week koktel

U klubu Magacin 29. oktobra održan je koktel kojim je najavljen 26. Belgrade fashion week. U prisustvu brojnih medija i ličnosti iz našeg javnog života organizator, Modni studio Click, najavio je bogat program koji će se dešavati u periodu od drugog do devetog
1
1 / 3 Foto: Promo

Fashion će zvanično otpočeti drugog novembra revijom humanitarnom Milena Pavlović Barilli. Obzirom na to da se ove godine navršava 100 godina od rođenja slikarke Milene Pavlović Barilli, ličnosti bez presedana u našoj istoriji moderne umetnosti, organizator nedelje mode MS Click odlučio je da ovo 26. izdanje bude posvećeno upravo ovoj opsenarki sna i sanjarenja. Posetioci fashion weeka biće u prilici da na različitim lokacijama odgledaju preko 20 revija i pratećih programa domaćih modnih kuća, (TFY, Bugatti, Fratteli) revija samostalnih modnih dizajnera (Dragana Ognjenović, Bata Spasojević, Doda Komad, Suzana Perić, Ana Ljubinković, Vladanka Celić, Tijana Pavlov, Tatjana Tatalović, Viktorija Džimrevska, Milica Martić, Danka Karović, Studenti FPU u klasi profesorke Dode Komad) kao i stranih brendova zastupljenih na našem tržištu (Hugo Boss, Puma, Staff jeans, No Excess, Excessive, adidas, Replay i Miss sixty).

Događaju su prisustvovali Ashok Murty, Lena Bogdanović, Vuk Brajović, Dejan Cukić, Ivana Bajić i Vlada Aleksić, voditelji popularnog show-a Ja imam talenat, i mnogi drugi.

makonda-tracker