Završna nedelja akcije Roze mašnica

U završnoj nedelji oktobra, meseca Roze mašnice u kome svet obeležava borbu protiv raka dojke, Dobrotvorni fond Katarina Rebrača u saradnji sa Ušće Shopping Centrom organizovaće niz aktivnosti usmerenih ka prikupljanju sredstava namenjenih podršci borbi protiv
0
1 / 5 Foto: Promo

Čitave nedelje posetioci Ušće Shopping Centra imaće prilike da pogledaju izložbu Njen prijatelj koju čine fotografije koje prikazuju poznate ličnosti koje su se izborile sa karcinomom dojke, ali i one koji su ovim ženama pružali podršku u vreme njihove borbe sa ovom opakom bolešću.

Tim povodom su juče na štand došle učesnici izložbe Njen prijatelj: Nebojša Babić, Mileva Pavlović Džomba, Buba Marjanović, Verica Rakočević…

Druga izložba čini unikatne večernje haljine, čiju je kreaciju potpisalo 25 eminentnih srpskih dizajnera. Haljine će potom, biti prodate na aukciji, a prihod će ići Dobrotvornom fondu Katarine Rebrače.

U petak savete i stručno mišljenje o preventivi i raku dojke daju lekari specijalisti iz savetovališta Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije od 14 do 18h. Kao poklon svim damama, završetak akcije obeležiće koncert Željka Vasića, koji će biti održan u subotu 31. oktobra u 17h.

Akciju Roze mašnica koju sprovodi Dobrotvorni fond Katarina Rebrača, podržali su: Ministarstvo zdravlja, Gradski sekretarijat za zdravstvo i Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine.

makonda-tracker