Beer Garden se zahuktao

Besplatne svirke za svačiji ukus

0
U toku 20 dana, koliko traje prvi Beer Garden, pored 150 vrsta piva posetioci su mogli da uživaju i u preko 40 koncerata bendova iz zemlje i regiona.
Goblini, foto: Marko Ristić
Goblini, foto: Marko Ristić


Horsman Coyote & Soulcraft.

- Sviramo izvorni roots reggae, a na repertoaru će se naći numere  sa prvog, kao i neke na drugog albuma na kome trenutno radimo -


Ensh, Ti, Goblini. Ilija Duni

- Pored pesama koje publika zna sa naših albuma, spremamo i par iznenađenja, u pitanju su improvizacije u duhu krautrok tradicije, repetitivan ritam uz melodije kojima ćemo ploviti zajedno za publikom



Publika će imati prilike da čuje naš standardni repertoar kojim ćemo obuhvatiti sve albume benda. Kao i uvek, daćemo svoj maksimum, pošto naša publika ne zna za drugu opciju. Voleli bi smo da vidimo što veći broj ljudi ispred nas, jer je upravo to ono što nas pokreće. Dođite da zajedno napravimo najglasniju žurku ovoga leta na Beer Gardenu!


Soul Trains Vampiri  .

- Na repertoaru će se na ći i neke pesme koje nismo svirali poslednjih 20 godina, kao i neke nove poput 'Put za pravi put - koja je napravila pravi  bum  početkom devedesetih, a koja se relativno skoro vratila na scenu  na radost brojnih fanova.

Eva Braun Ućuti pas Couple Up &  Bg Fank .

- Na žurci će nam se pridružiti i DJ BKO, pa nek su nam Bog i svi proizvođači piva u pomoći, a imamo i iznenađenje za fanove, jer će naš MC Tommy T izvesti set autorskih pesama.

 Bricks and Cans   Jelena Simeunović, 

- Pivo i muzika su pravo letnje osveženje, još ako ste na koncertu benda Bricks and Cans, kompletan je doživljaj.
makonda-tracker