Naša najlepša noć – treći rođendanski party

Magazin Story proslavio je svoj treći rođendan 2008. godine najekskluzivnijim party-em u državi Story Celebrities Only. Došli su isključivo poznati. Ko je bio pozvan? Ko je prvi prošetao red carpetom? Ko je došao sa kim? Ko je imao najlepšu toaletu? Ko su bili
3
1 / 22 Foto: Story Arhiva

Spektakularan odziv brojnih zvezda sa domaće estradne scene, glumačkih velikana i atmosfera na našoj žurki 2007. godine, bili su imperativ da 2008. godine budemo još bolji. Spoljašnjost velelepnog zdanja Cvijeta Zuzorić u Kalemegdnaskom parku blistala je od sjaja reflektora koji su obasjavali crveni tepih slavnim zvanicama. Dok su hodali svečanom stazom, zvanice nisu krile svoje oduševljenje, budući da je njihovo prisustvo na red carpetu značilo i potvrdu da su najuspešniji u svojim profesijama. Ekskluzivno pravo da na malim ekranima prenose deo naše svečanosti imala je televizija Pink, koja je samo dan nakon najluđe noći nekoliko puta u emisiji City emitovala prizore sa žurke, dok priliku da slikaju elegantne poznate ličnosti na samom ulazi nisu propustile ni kolege sa Javnog servisa, potom televizija Vojvodina, Fox, B 92, kao ni fotografi skoro svih nedeljnih i dnevnih izdanja u zemlji. Kraj crvenog tepiha značio je početak podijuma za zabavu, smeh i ples, koji je bio namenjen najpopularnijim ličnostima iz oblasti filma, pozorišta, muzike, mode i televizije...

Magazin Story proslaviće četvrti rođendan tradicionalno najglamuroznijom žurkom godine – Story Celebrities Only Party u Beogradu, u ponedeljak 28. septembra 2009. godine.

Zabava, koja će četvrti put zaredom okupiti samo poznate ličnosti iz javnog života Srbije i regiona, ove godine će proteći u znaku šetnje među oblacima. Više od tri stotine zvanica prošetaće crvenim tepihom u ekskluzivnoj atmosferi četvrtog Celebrities Only Party-ja i potom uživati u zabavi na kojoj je prisustvo stvar prestiža.

Zahvaljujući portalu Story.rs bićete po prvi put u prilici da uživo od 21 čas pratite defile najvećih zvezda spektakularnim crvenim tepihom i da odmah proverite ko nije želeo da propusti Story-jevu žurku, ko je sa kim došao, ko je šta obukao... Takođe, moći ćete da glasate za zvezdu sa najelegantnijom toaletom na crvenom tepihu i odlučite ko je poneo najbolju kreaciju domaćih ili inostranih dizajnera.

Zabeležite 28. septembar u kalendaru, posetite Story.rs od 21 čas i uživajte u direktnom prenosu dešavanja sa Story Celebrities Only žurke o kojoj će se pričati narednih godinu dana!

 

 

makonda-tracker