Naša najlepša noć – drugi rođendanski party

Magazin Story proslavio je 15. oktobra 2007. svoj drugi rođendan najekskluzivnijim party-jem u državi - Story Celebrities only! Na zabavu u hotel Admiral došli su isključivo poznati i slavni
1
1 / 17 Foto: Story Arhiva

Na proslavi drugog rođendana dokazali smo da je Story Celebrities Only Party definitivno jedna od najprestižnijih prestoničkih zabava! Petnaestog oktobra u večernjim satima, najpopularniji pripadnici ovdašnjeg šou biznisa pozvani na naše rođendansko slavlje, prelepim odltajmerima pristizali su u hotel Admiral, čiji je prostor u kome se održavao party bio senzacionalno uređen. Srpske zvezde su se maksimalno potrudile da za svečanu priliku izgledaju glamurozno i neponovljivo – dame su blistale u raskošnom i originalnim toaletama, a džentlmeni u elegantnim odelima poznatih svetskih brendova. Glamurozna zabava namenjena isključivo poznatima, potrajala je do kasno u noć, a zahvaljujući najgledanijoj televiziji Pink, deo čarobne atmosfere prenet je u domove širom Srbije.

Magazin Story proslaviće četvrti rođendan tradicionalno najglamuroznijom žurkom godine – Story Celebrities Only Party u Beogradu, u ponedeljak 28. septembra 2009. godine.

Zabava, koja će četvrti put zaredom okupiti samo poznate ličnosti iz javnog života Srbije i regiona, ove godine će proteći u znaku šetnje među oblacima. Više od tri stotine zvanica prošetaće crvenim tepihom u ekskluzivnoj atmosferi četvrtog Celebrities Only Party-ja i potom uživati u zabavi na kojoj je prisustvo stvar prestiža.

Zahvaljujući portalu Story.rs bićete po prvi put u prilici da uživo od 21 čas pratite defile najvećih zvezda spektakularnim crvenim tepihom i da odmah proverite ko nije želeo da propusti Story-jevu žurku, ko je sa kim došao, ko je šta obukao... Takođe, moći ćete da glasate za zvezdu sa najelegantnijom toaletom na crvenom tepihu i odlučite ko je poneo najbolju kreaciju domaćih ili inostranih dizajnera.

Zabeležite 28. septembar u kalendaru, posetite Story.rs od 21 čas i uživajte u direktnom prenosu dešavanja sa Story Celebrities Only žurke o kojoj će se pričati narednih godinu dana!

 

makonda-tracker