Naša najlepša noć – prvi rođendanski party

Story je desetog oktobra 2006. proslavio svoj prvi rođendan najekskluzivnijim party-jem u državi Story Celebrities only! Došli su isključivo poznati i slavni
1
1 / 18 Foto: Slobodan Pikula

Povodom proslave prvog rođendana, tim magazina Story je u zanimljivom enterijeru Pozorišta na Terazijama organizovao glamurozan VIP party o kojem se pričalo mesecima posle. Neke od zvanica došle su specijalno za tu priliku iznajmljenim limuzinama, a zatim prošetale crvenim tepihom i spustile se u foaje gde su poslužene čašom šampanjca za dobrodošlicu. Pošto je Story za kratko vreme uspeo da postane prepoznatljiv brend i stekne brojne čitaoce, i njegova ekipa je imala razloga za slavlje. Atmosfera se veoma brzo zagrejala i zvanice su se našle na podijumu za igru. Na njihovu molbu Loco bend je nekoliko puta pevao na bis, pa je žur potrajao do ranih jutarnjih sati.

Magazin Story proslaviće četvrti rođendan tradicionalno najglamuroznijom žurkom godine – Story Celebrities Only Party u Beogradu, u ponedeljak 28. septembra 2009. godine.

Zabava, koja će četvrti put zaredom okupiti samo poznate ličnosti iz javnog života Srbije i regiona, ove godine će proteći u znaku šetnje među oblacima. Više od tri stotine zvanica prošetaće crvenim tepihom u ekskluzivnoj atmosferi četvrtog Celebrities Only Party-ja i potom uživati u zabavi na kojoj je prisustvo stvar prestiža.

Zahvaljujući portalu Story.rs bićete po prvi put u prilici da uživo od 21 čas pratite defile najvećih zvezda spektakularnim crvenim tepihom i da odmah proverite ko nije želeo da propusti Story-jevu žurku, ko je sa kim došao, ko je šta obukao... Takođe, moći ćete da glasate za zvezdu sa najelegantnijom toaletom na crvenom tepihu i odlučite ko je poneo najbolju kreaciju domaćih ili inostranih dizajnera.

Zabeležite 28. septembar u kalendaru, posetite Story.rs od 21 čas i uživajte u direktnom prenosu dešavanja sa Story Celebrities Only žurke o kojoj će se pričati narednih godinu dana!

makonda-tracker