Koncert Zvonka Bogdana na dar građanima Sente

0
Povodom Dana opštine Senta, 312. godišnjice Senćanske bitke i 10 godina uspešnog poslovanja, Japan Tobacco International svojim sugrađanima poklonio je koncert Zvonka Bogdana
foto: promo
foto: promo

U okviru tradicionalne manifestacije Dani Sente, JTI je Senćanima poklonio koncert Zvonka Bogdana, doajena tradicionalne vojvođanske pesme. Na glavnom gradskom trgu, Senćani, gosti i ljubitelji dobre muzike uživali su u popularnim pesmama i pratnji tamburaškog orkestra.

- Izuzetno nam je drago što smo imali priliku da 10 godina JTI-a i čak 53 godine fabrike u Senti obeležimo koncertom najpopularnijeg umetnika starogradske pesme i jednog od retkih umetnika kojeg bez razlike vole i mladi i stari, gospodina Zvonka Bogdana – rekla je Ana Veljković, iz kompanije JTI.

Ovim koncertom, donacijom od 135.000 dolara uloženih u rekonstrukciju Doma kulture i mnogim drugim akcijama u Senti, kompanija Japan Tobacco International podržava napore lokalne samouprave u Senti da pomogne razvoju kulturnog života u ovom vojvođanskom gradu.

makonda-tracker