Košarkarški turnir u Novom Pazaru

U Novom Pazaru otvoren je košarkaški turnir koji je okupio veliki broj srpskih košarkaša i drugih javnih ličnosti, ali i mladih sportista koji od prvog septembra imaju priliku za međusobno takmičenje
0
1 / 3 Foto: Promo

Na sportskom terenu kraj Petrove crkve u Novom Pazaru, svečano je otvoren košarkaški turnir pod nazivom Lopte u ruke, krenimo na basket svi, samo napred mladi Rasani, čiji su promoteri proslavljeni košarkaši Dragan Kićanović i Aleksandar Đorđević, ali i mlade nade Tadija Dragićević i Vladimir Štimac kao i glumac Nenad Okanović. Turnir je organizovao novoosnovani košarkaški klub Ras pod pokroviteljstvom Košarkaškog saveza Srbije, a povodom otvaranja, odigrana je revijalna utkamica posle koje je usledio bogati kulturno-umetnički program.

U revijalnom delu nadmetali su se KK Ras i ekipa Obnovimo sebe, podignimo Stupove za koju tradicionalno igraju poznate ličnosti. Košarkaško umeće pokazali su glumci Nenad Okanović i Hadži – Nenad Maričić, frontmen grupe 357 Hadži - Nikola Nikolić i fudbaleri FK Novi Pazar Miloš Stojanović i Igor Pavlović, a takmičarski deo počeo je prvog septembra.

Vanja Radenković

makonda-tracker