Modni glamur u Supermarketu

U Supermarketu u Beogradu održan je pretprodajni show room kolekcije Protokol Aleksandra Nikolića
0
1 / 8 Foto: Story Press

Novu sezonu modnih događaja u koncept-radnji Supermarket, otvorio je modni dizajner Aleksandar Nikolić. Ovaj čuveni mladi umetnik diplomirao je 2004. godine na Central St. Martins koledžu u Londonu, a svoje ideje i izuzetan talenat, uspešno je realizovao u nekoliko velikih modnih kuća kao što su Tristan Webber (London) i Daryl K (Njujork).

Brend pod sopstvenim imenom Alexandar Nikolich pokrenuo je 2006. godine i od tada intenzivno nastupa na London Fashion Week-u, a njegove kreacije se pojavljuju u internacionalnim modnim magazinima kao što su Vogue, Tatler, In Style, Elle, Tank, Another Magazin i drugi.

Glavni aduti u Alexandar Nikolich dizajnu su oštri krojevi, luksuzni materijali i seksi siluete. Muški deo kolekcije, prema rečima autora, inspirisan je uniformama. Odlikuju ga oštre linije i veća prisutnost klasičnijih krojeva. Ženska kolekcija je inspirisana arhitekturom, sa autentičnim balansom između čvrste i meke forme. Visok nivo izrade akcentuje precizne linije i definisanu figuru.

Zaštitna lica ovogodišnje kolekcije pod nazivom Protokol - koja će biti prikazana i u New York-u - su Branka Katić i Andrija Bikić. U Showroom pretprodaji kolekcije Protokol prisutnim zvanicama prikazani su novi modeli. U ekskluzivnoj reviji uživali su Snežana Dakić, Jelena Gajšek, Miša Obradović, Jelena i Bane Tomašević, Katarina Rebrača i drugi.

makonda-tracker