Severinin koncert u Budvi

Severina Vučković održala je 12. avgusta koncert u klubu Miracle Lounge u Budvi, pred oko četiri hiljade ljudi
0
1 / 9 Foto: Promo

Koncert je počeo oko jedan sat iza ponoći i trajao puna dva sata. Interesovanje za koncert je bilo izuzetno veliko. Severina je započela koncert nesto mirnijim i starijim pesmama, ali je ubrzo publiku razgalila hitovima Adam i Seve, Ajde, ajde zlato moje, Ja od rođendana do rođendana... U sjajnom ambijentu sa pogledom na celu Budvansku rivijeru, Seve je pokazala da je u odličnoj kondiciji, spremna za beogradski konncert.

- Jako volim male koncerte poput ovog večerašnjeg u klubu Miracle lounge, jer mogu da ostvarim blizak kontakt sa publikom i jako mi je drago što pevam u Crnoj Gori. Jedva čekam i koncert u Beogradu, nadam se da će biti puno ljudi, da se kao i večeras dobro provedemo i zabavimo – izjavila je Seve posle koncerta.

Severina je najavila da će nastaviti saradnju sa Goranom Bregovićem, jer je izuzetno zadovoljna onim što je za sada urađeno, kao i saradnjom sa Marinom Tucaković, koja je napisala izuzetne tekstove za album Zdravo, Marijo.

- Mnogi me pitaju da li su ove pesme autobiografske. Ja sam pisala neke pesme, što planiram i ubuduće, posebno mi je draga Pogled ispod obrva i odlično se osećam u toj ulozi. Ipak, Goran i Marina su svemu dali jedan sasvim novi momenat i jedva čekam da počnemo da radimo i na sledećem albumu.

Pevačica i dalje promoviše svoj poslednji album Zdravo, Marijo, sa kojeg su gotovo sve pesme postale hitovi, pa je koncert završen upravo pesmama Gas, gas i Tridesete. Koliko je Severina zauzeta, govori i činjenica da nije stigla ni da prespava u Budvi, već je odmah nakon koncerta sa svojom jedanaestočlanom ekipom otputovala pravo u Dubrovnik, gde je dan kasnije takođe imala koncert.

makonda-tracker