Dima Bilan zapalio Budvu

Prvi po redu muzički festival Miracle fest u Budvi, u klubu Miracle Louge, završen je koncertom prošlogodišnjeg pobednka Eurosonga Dime Bilana i domaćih zvezda Željka Samardžića i Emine Jahović.
1
1 / 18 Foto: Promo

Veliki broj ljubitelja pop muzike imao je priliku da čuje najnovije hitove atraktivne Novopazarke koja je nedavno objavila album Vila za diskografsku kuću PGP RTS. Ovo je bio njen prvi veći nastup nakon promocije, a Emina Jahović je ovom prilikom najavila i turneju koja ce krajem oktobra početi koncertima u Beogradu.

Koncert je nešto iza ponoći otvoren nastupom Rusa, Dime Bilana i pesmom Never let you go. Ženski deo publike budno ga je pratio sve do poslednje pesme Believe, kojom je pobedio na Eurosongu 2008. Čini se da je ipak najbolju atmosferu kao i obično napravio Željko Samardžić, pa je tako ovaj popularni pevač na sceni ostrao sve do pet ujutru.

Da podsetimo, prvog dana Miracle festa, nastupili su Deep Dish-Sharam, Marshall Jefferson, Terry Francis, a drugog dana DJ Vengerov i  Sandy Rivera.

 

makonda-tracker