Superstar models u Pržnu

U organizaciji Katarine Rebrače, vlasnice agencije K Models, u hotelu Maestral u Pržnu održan je četvrti po redu izbor Superstar models 2009 Crna gora
0
1 / 5 Foto: Promo

Glamuroznoj reviji kojoj je predhodio koktel na prelepoj terasi hotela Maestral prisustvovali su mnogobrojni gosti, sponzori manifestacije i prijatelji. Te večeri na izboru je učestvovalo šesnaest finalistkinja koje su odabrane na kastinzima održanim širom Crne Gore. Dejan Marković, vlasnik agencije Women, sa filijalama u Parizu, Njujorku i Milanu, odabrao je pobednicu izbora Superstar models 2009 za Crnu Goru.

Ivana Mašulović, sedamnaestogodišnja finalistkinja iz Nikšića, pobednica je ovogodišnjeg Superstar models izbora. Ivani sledi ekskluzivno potpisivanje ugovora sa agencijom Women i odlazak u jednu od svetskih metropola, Njujork, Pariz ili Milano, gde će otpočeti karijeru i pridružiti se prošlogodišnjoj pobednici Jeleni Popović iz Budve, koja je sa svojih šesnaest godina postigla veliki uspeh u Parizu i Milanu, a u septembru odlazi u osvajanje modnih pista Njurjorka. Iznenađenje večeri bio je nastup poznatog pevača Bojana Marovića, koji je doprineo da celokupna manifestacija protekne u još ugodnijoj i glamuroznijoj atmosferi.

Ksenija Konić

makonda-tracker