Koncert Sare Jovanović i PET žurka u Delta City-ju

0
U subotu, 12. jula od 15 h biće održan finalni izbor za najelegantnije kućne ljubimce, a uveče od 20h nastupiće jedna od najpopularnijih mladih pevačica i učesnica šou Tvoje lice zvuči poznato, Sara Jovanović
Sara Jovanović; Screenshot
Sara Jovanović; Screenshot

U subotu od 19 časova svi fanovi mlade zvezde Sare Jovanović imaće priliku da je upoznaju i dobiju autogram, nakon čega ih od 20h očekuje i Sarin nastup u Naxi oazi u atrijumu Delta City-ja.

Ako želite da saznate zašto je Sara Jovanović skratila dugu kosu, pogledajte OVDE.

Na koncertu, Sara će uživo izvesti svoju novu pesmu Ko je ovde ko, a podsetiće nas i na hitove Zauvek i Ujutru. Mlada pevačica je popularnost stekla učešćem u šou programu Prvi glas Srbije, a zatim celu naciju oduševila interpretacijama u emisiji Tvoje lice zvuci poznato.

Zašto su raskinuli Sara i Aleksandar?

Finalni izbor za najelegantnije kućne ljubimce održaće se u subotu od 15 časova. Svi koji u subotu dođu u centralni atrijum Delta City-ja moći će besplatno da prijave svoje ljubimce i učestvuju u velikoj reviji i izboru, koji se održava nakon tromesečnog glasanja na društvenoj mreži Petface.

Svoje glasove za titule u zabavnim kategorijama Super klempa, Mikro šampion, Najslađi pogled, Ekstra čupavko, Cica zavodnica, Super lokna na samom događaju daće i poznate ličnosti, među kojima su i modna blogerka Branislava Antović, glumica Iskra Brajović i voditelj Milos Lazić.

U Naxi Oazi posetioce ovoga leta očekuje više od 300 ekskluzivnih besplatnih sadržaja za celu porodicu, u koji ce moći da uživaju do 27. jula svakog dana od 10 do 22h.

makonda-tracker