Otvorena Naxi Oaza u Delta City-ju uz Željka Vasića i Nevenu Božović

Spektakularni nastupi popularnih pevača Željka Vasića i Nevene Božović otvorili su sezonu najboljeg provoda u gradu. Od 4. jula, atrijum Delta City-a pretvoren je u Naxi Oazu – mesto gde ćete želeti da budete ovog leta
0
1 / 4

Željko i Nevena izazvali su veliko oduševljanje u publici, koju su činili pripadnici svih generacija. Kao posebno iznenađenje, Željko je premijerno predstavio svoj novi singl Svrati na piće.

- S obzirom da je leto idealno za druženje i provod, brz ritam moje nove pesme će na pravi način podstaći dobro raspoloženje. Današnji događaj bio je idealna prilika da predstavim novi singl, zato što je to pesma posvećena letu i dobrom druženju - rekao je on.

Nevena je prvi put nastupala uživo sa svojim bendom, i tom prilikom nam je rekla svoje utiske o Naxi oazi i šta trenutno radi.

- Veoma sam zadovoljna nastupom večeras i svima preporučujem da ovde provedu deo leta. Pesme za ovaj koncert birala sam zajedno sa članovima benda i želeli smo da muzika bude za svačiji ukus. Trenutno radim na novom singlu pod nazivom Bal, koji će izaći krajem jula, a želja mi je da u okviru promocije novog singla nastupim u svim većim gradovima Srbije – izjavila je Nevena Božović.

Koncerti su bili odlična najava za sve što ce se desavati u narednom periodu, zato što vas u Naxi Oazi očekuje više od 300 ekskluzivnih besplatnih sadržaja. U njima ćete do 27. jula moći da uživate svakog dana od 10 do 22h, a prilagođeni su svim uzrastima i članovima porodice.

makonda-tracker