Lake fest: Nikšić kao žarište rokenrola

0
Četvrti Lake fest održaće se od 25. do 27. jula na obali Krupačkog jezera u Nikšiću
Lake fest promo foto
Lake fest promo foto

Na najvećem rok festivalu u Crnoj Gori nastupiće neki od najboljih izvođača sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Na ovogodišnjem Lake festu, sviraće ukupno 24 izvođača, a kao zvezde festivala, organizatori najavljuju nastupe Džibonija, Lajbaha i Van Goga. Pored njih, Nikšićani će se u vrelim letnjim danima opuštati i uz muziku Davorina i Bogovića, Orhodox Celts-a. Kultur Shocka, Dječaka, Feuda, Negativa, S.A.R.S-a, Sanšajna, Brkova, DST-a i mnogih drugih.

Lake fest tradicionalno pruža priliku mladim i novim bendovima, koji će nastupati u popodnevnim satima.

U saradnji sa Belgrade Demo Festom, Lake fest će drugu godinu za redom, ugostiti pobednike Strah od Džeki Čena i finaliste ovog beogradskog takmičenja Kiza Bluza bend i Ubrzo Potom, koji će otvoriti koncertne programe sva tri dana festivala.

Posetioci će moći da se smeste i u obližnjem kampu, u kojem je već tri godine zagarantovana dobra atmosfera i druženje, što doprinosi još snažnijem doživljaju rok festivala.

Cene ulaznice za sva tri dana iznosi 25 eura, dok će karta za jedan dan koštati 10 eura. Ulaznice u pretprodaji mogu da se kupe u Nikšiću i Podgorici, a takođe će se prodavati i na ulazu u vreme održavanja festivala. Sve potrebne informacije zainteresovani mogu naći na sajtu festivala www.lakefest.me.

U nastavku pogledajte najavu za ovogodišnji Lake Fest:

makonda-tracker