Lexington bend: Promocija novog albuma (FOTO+VIDEO)

U predivnom ambijentu restorana Kalemegdanska Terasa, Lexington Bend je, zajedno sa svim saradnicima, obeležio i proslavio izlazak novog, trećeg, albuma Balkanska Pravila.
0
1 / 30

Pored nekoliko novih pesama koje su momci premijerno izveli, svi prisutni videli su, takodje premijerno, i novi spot za pesmu Potraži me koji je, kao i prethodni, većim delom snimljen u Francuskoj i Španiji.

Pored samih članova benda, prisutne su pozdravili i autori pesama, medju kojima su i Bane Opačić, Dušan Alagić, Alek Alexov i drugi a pored njih Bokija, Vuksu, Gagija, Pedju i Dekija podržale su i brojne kolege, od Tropico Benda, Ace Pejovića, Zeljka Vasića preko Randevu Benda, Bojana Jevtića, Dejana Matića do Željka Šašića, Dince, Milice Pavlovic i Milice Todorović.

Uz novi spot, aktuelne pesme i ukusno posluženje, promocija kojoj je prisustvovalo vise od 400 ljudi, ispunila je, slazu se momci, kako njihova, tako i ocekivanja svih prisutnih.

-Prezadovoljni smo, sve je bilo super! Svi koje smo pozvali su bili sa nama, mnogo dragih lica i puno pozitivne energije, srce mi je puno a verujem da se i svi ostali tako osećaju- u jednom dahu je rekao pevač Bojan Vasković a gitarista Milos Vuksanović dodao:

- Očekuje nas radno leto, Crnogorska turneja i ranije zakazani koncerti ne samo po regionu, vec i u inostranstvu, promocija novog albuma a onda, na jesen, Boze zdravlja, i veliki solisticki koncert u Beogradu kojim cemo obeleziti deceniju rada.


makonda-tracker