Ko su izvođači predstojećeg Beer festa?

0
XII Belgrade Beer Fest biće održan od 13. do 17. avgusta 2014. godine, na beogradskom Ušću.
Beer fest, promo foto
Beer fest, promo foto

Glavni aduti ove najposećenije manifestacije u jugoistočnoj Evropi biće, kao i prethodnih jedanaest godina, odlična atmosfera, raznovrstan muzički program i široka ponuda pivskih brendova.

Producent festivala nastavlja da svake godine dovodi još popularnije i atraktivnije izvođače iz celog sveta. Tako će već na velikom otvaranju ovog festivala po prvi put u Beogradu nastupiti svetska muzička zvezda Cee Lo Green. Pored poznatog pevača, sa svetskih muzičkih scena dolaze i dvojica DJ-eva Felix Da Housecat i Darren Emerson.

Pogledajte detalje nastupa Cee Lo Greena sa Exitovog rođendana

Od međunarodnih muzičkih grupa, po prvi put na Beer festu će nastupiti popularna pop-rok grupa Parni Valjak.


Pored pomenutih muzičkih zvezda, posetioci će moći da čuju i sledeće izvođače: Bajagu i instruktore, Plavi orkestar, Van Gogh, Hladno pivo, Goblini, Bad Copy, YU grupu, Edo Maajku, Darkwood Dub, Ortodox Celts, S.A.R.S., Balkaniku, Garavi sokak, Blažu i Kljunove, Kandu, Kodžu i Nebojšu, Bilju Krstić, trubače Dejana Petrovića i mnoge druge.

Pogledajte kako su poznati rokeri najavili ovogodišnji Beer fest

Za prvo veče festivala odredjena je simbolična cena ulaznice od 300 dinara (ulaznice će biti puštene u prodaju 15.jula), dok će za sve ostale večeri, kao i do sada, ulaz biti besplatan.

Uz sjajnu muziku, posetice očekuje i širok spektar pivskih ukusa. Za one kojima je pivo najbitniji segment festivala, treba naglasiti da će se i ove godine degustirati 50 različitih pivskih internacionalnih i srpskih brendova. Piće koje slovi kao jedno od najboljih za opušteno druženje, od početka je zaštitni znak Belgrade Beer Festa, a u slavu ovog "soka" posebne vrste, okupićemo se opet u avgustu kada posetice očekuje pet dana odlične atmosfere i dobrog druženja.

makonda-tracker