Deset godina Happynovisad bine: Uživajte u najboljoj elektronskoj muzici

0
EXIT AVANTURA proslavlja deceniju jedne od omiljenih bina na EXIT festivalu! Happynovisad Stage već godinama unazad važi za mesto na Exitu koje predstavlja najnaprednije stilove i tendencije u alternativnoj elektronskoj muzici, pa nije retkost da izvođači koji

Povodom deset godina postojanja, Happynovisad predstaviće  presek svetske i UK scene kao i trenutno najprogresivnija produkcija koja se dotiče bass, tehno, rave i house muzike kroz sada već tradicionalne showcase-ove različitih izdavačkih kuća.

Prvo veče na Happynovisad bini rezervisano je za L.I.E.S. (Long Island Electrical Systems), etiketu baziranu u Bruklinu i organizaciju Elektrana, koja već deset godina radi na promovisanju domaće i regionalne eletronske muzičke scene. Zvezde večeri su svakako Legowelt, Ron Morelli i Greg Beato.
 

LEGOWELT:

Petak, 11. jul je inspirisan etiketom Houndstooth, kućom koja se nalazi pod okriljem kultnog kluba Fabric iz Londona, a zvuk ove večeri se može okarakterisati kao eksperimentalni bass i rave novije ali i starije produkcije. Houndstooth  će predstaviti Special Request, Akkord, Cloud 9 aka Nookie.

SPECIAL REQUEST:





BLACKNECKS:





DMX Krew:

EDMX - Frozen Stomp - www.powervacuum.net from EDMX on Vimeo.

TAGOVI: Exit 2014
makonda-tracker