MMI radionica gitare uz Antona, Ranđu i Nikolu Vranjkovića

0
Škola moderne muzike - MMI organizuje radionicu gitare koja će se održati u Ustanovi kulture Parobrod 30.juna u 17h

Na ovoj radionici posetioci će imati prilike da vide i čuju savete i iskustva najpoznatijih rok gitarista koji su svojim radom obeležili rok kulturu u Srbiji u proteklih 20 i više godina.

Na radionici će učestvovati poznati srpski rok gitaristi: Saša Ranđelović Ranđa, Nikola Vranjković i Nebojša Antonijević Anton.


Saša Ranđelović Ranđa

Gitarista u Nevernim bebama, svoje početke vezuje za amaterske bendove, a zatim za svirku sa Di Luna Blues Bendom, Čuturom i oblacima, Galijom...

Na radionici će pričati o svom stilu sviranja i o tome kako miksuje određene skale u bluzu, roku i fjuzonu.

Nikola Vranjković

Pesnik, gitarista i nekadašnji lider grupe Block Out sa kojom (kao kompletan autor) iza sebe ima četiri studijska albuma. Pored toga ima dva solo albuma a sa svojim novim bendom objavio je 2014. godina EP izdanje Underground Sound Factory Session No. 1. Trenutno promoviše svoju drugu po redu knjigu i solo album pod nazivom Bremeplov.

Za ovu radionicu je najavio priču o svojim omiljenim domaćim i stranim gitaristima, o upotrebi gitarskih efekata i svom stilu sviranja.

Nebojša Antonijević Anton

Gitarista beda Partibrejkers, rođen 20. februara 1961. u Zemunu, na ovoj radionici govoriće o talentu i njegovom značenju. Anton je najavio da očekuje da posetioci ove radionice učestvuju I pitaju sve što ih zanima.

U okviru ove radionice, Music media centar će pokazati nekoliko skupocenih gitara koje će posetioci moči da probaju na licu mesta.

Javni čas naših učenika će se održati 24.06. u 19:30 u UK Palilula. Ulaz je besplatan.

makonda-tracker