Roman Pola duše Vesne Dedić predstvaljen u Beču

0
U Beču je proteklog vikenda, u organizaciji Društva srpsko-austrijskog prijateljstva, održan Veče za dame i odabranu gospodu na kojem je predtavljen roman Pola duše Vesne Dedić

Naše uspešne žene i studentkinje koje žive u Beču, kao i supruge vojnih izaslanika Srbije, Rusije, Bosne i Hrvatske, uz rakiju od dunje i šljive i srpski roštilj, uživale su u priči o romanu, istorijskoj melodrami koja se dešava na kraju 19. i početku 20 veka.

Voditelj Ivan Golušin i autorka Vesna Dedić dane u Beču, na neverovatnih 37 stepeni, iskoristili su i za odmor i šoping, ali i osmišljavanje promocije novog Vesninog romana Zagrli me koji izlazi 2. jula.

Roman Zagrli me je surova i duhovita priča o našem vremenu kada više govorimo o orgazmu nego o roditeljstvu, i više o telu nego o duši, ali pre svega saga o potrazi za ljubavlju u kojoj će se, ponekad u suzama, prepoznati svaka žena koja još uvek veruje da ljubav ne zaobilazi one koji umeju da vole, sreća one koji umeju da joj se raduju i uspeh one koji umeju da misle.

makonda-tracker