Koncert Kraljevske plesne Akademije u pozorištu na Terazijama

0
Kraljevska Akademija za Igru, prva i jedina Engleska Baletska Škola sa sedištem u Beogradu, zasenila je svojim koncertom publiku u Pozorištu na Terazijama

U prepunoj sali pozorišta, podršku i uvažavanje svojim prisustvom uveličali su čelnici ambasade Švajcarske, Engleske, Indonezije i diplomate iz mnogih ambasada.

Imali smo priliku da iza scene zabeležimo sa koliko uzbuđenja su Ambasador Indonezije i njegova supruga bodrili svoju ćerkicu Raisu.

U publici zapazili smo fudbalere Partizana, Milana Obradovića, Nikolu Drinčića, takođe kako bodre i daju podršku svojim ćerkama.

Interesantno je da istu školu pohađaju ćerke doskorašnjeg fudbalskog trenera Partizana Vuka Rašovića kao i dugogodišnjeg trenera istoimenog fudbalskog kluba Zvonka Popovića kao i veoma uspešnog nekada igrača a sada trenera Miodraga Ješića.

Zaključili smo da su naši uspešni sportisti veoma naklonjeni ovoj izuzetnoj umetnosti. Bodrili su uz veliki aplauz i podršku davali svim sjajnim učcesnicima, zajedno sa izuzetnom publikom koja je pomno pratila baletsko znanje svih studenata ove izuzetne škole kroz teatarsku igru.


Kraljevska Igračka Akademija je svetski lider u edukaciji igre, internacionalno priznata organizacija sa najvišim standardima predavanja i učenja.

Njeno sedište je u Londonu, a centre, odnosno Baletske Škole ima u 79 zemalja širom sveta.

Centar za edukaciju baletskih igrača u Srbiji, Beogradu vodi Ana Savićević Dosen, prvi student sa ovih prostora na ovoj prestižnoj akademiji.

Ona je danas glavni baletski pedagog - predavač koji prenosi znanje deci o studentima.

makonda-tracker