Provedite petak trinaesti sa Bjesovima i Ludakom u razvoju

0
Postgrandžeri Bjesovi i pankeri Ludak u razvoju (L.U.R.) prirediće večeras zajednički koncert na petak 13. kojim se otvara letnja sezona u bašti Doma omladine Pančeva, a istovremeno najavljuje i predstojeća ludnica na Arsenal festu u Kragujevcu!

Koncert u bašti Doma omladine Pančevo počinje 13. juna u 21:00H, a ulaznice koštaju 200 dinara u pretprodaji, odnosno na dan koncerta 400 dinara na blagajni DOP-a.

- Petak trinaesti i sujeverje tog dana, razbijaju Bjesovi i Ludak u razvoju! - poručuju iz Doma omladine Pančeva.

Bjesovi
nastupaju završne večeri Arsenal festa 4, na kome će 26, 27. i 28. juna svirati i Gentleman, Dubioza kolektiv, Vlatko Stefanovski, Gibonni, Goblini i brojni drugi.

Promotivni Arsenal karavan stiže u nedelju 15. juna u 19.00 na glavni gradski trg u Kraljevu, a nešto kasnije iste večeri u kafeu Up Arsenal promo parti sa DJ Lakijem, uz slobodan ulaz!

Gornjomilanovački Bjesovi su jedan od najznačajnijih alternativnih sastava Srbije, zahvaljujući antologijskim albumima Bjesovi (1994), sa koga su Ime, Vraćam se dole, Vreme je..., i Sve što vidim i sve što znam (1997).

Bend je poslednji studijski CD Bolje ti objavio 2009. godine, a trenutno imaju završen album obrada rok pesama sa srpsko-hrvatskog govornog područja. Objavili su već kao singlove obrade Braće Left Aikido, Majki Lutak iskrivljenog lica, Svetla, svetlosti Asima Sarvana...


L.U.R. (Ludak U Razvoju) je kragujevački pank rok bend nastao 1998. godine. Iza sebe ima dva studijska albuma: Both ways (2001, Active Time records) i Hteo to ili ne(2011, SKC Kragujevac), kao i dosta solo i festivalskih nastupa kako u Srbiji, tako i širom regiona.

LUR su: Miloš Stefanović - vokal,gitara, Vladimir Lazarević - bubnjevi,  Boris Lepojević - bas gitara i Miloš Marković - gitara. Bend se trenutno nalazi u studiju, gde radi na novom,  trećem studijskom albumu, koji bi trebao da bude završen do početka septembra.

makonda-tracker