Magazin Cosmopolitan oborio svetski bikini rekord

U Beogradu je u subotu četvrtog jula, uprkos lošem vremenu i pljuskovima, oboren svetski rekord u najvеćem broju devojaka fotografisanih u bikiniju, u organizaciji magazina Cosmopolitan i kompanije Nivea
0
1 / 3 Foto: Promo

Ukupno 2353 devojke iz cele zemlje učestvovale su na ovom neobičnom i atraktivnom događaju na Adi Ciganliji i pokazale da Srpkinje po svojoj lepoti i hrabrosti zaslužuju da uđu u Ginisovu knjigu rekorda. One su na plaži beogradskog mora bile raspoređene tako da formiraju reč Cosmopolitan, a fotografija je bila snimljena sa bandžija.

Ništa nije uspelo da odvrati mlade devojke od želje za uspehom Bikini rekorda, pa ni kiša koja je u četiri navrata zapretila da će ceo trud biti uzaludan. Hrabre učesnice su ostale istrajne i učinile da fotografisanje bude izvedeno i da ceo događaj ima srećan završetak.

Voditelj događaja bio je Zoran Kesić, koji je duhovito vodio program, pravio dobru atmosferu i zabavljao sve prisutne. Bikini rekord je ulepšao i OT Bend odličnim nastupom, kao i poznati beogradski dj-evi i škola salse Havana. Postavljanje novog bikini rekorda podržale su i brojne poznate ličnosti, poput Stefana Arsenijevića, Vuka Brajovića, Igora Todorovića, Saše Joksimovića, Nenada Ćeranića, Žarka Lazića, Ivane Baltić, Aleksandra Simića, Jelene Ivanović...

Prethodni rekord držale su devojke iz Rusije (1923 devojke, postavljen 2008. godine), a bikini manija je počela 2007. godine kada se 1010 Australijanki okupilo i ispisalo reč Cosmo.

Više informacija i fotografije sa događaja možete naći na www.cosmopolitan.rs.

makonda-tracker