Musicology festival Beograd otkrio je imena tri zvezde koje će nastupiti

0
Na juče održanoj prvoj press konferenciji Musicology festivala, prisutnim medijima direktor festivala, gdin Miša Relić, rekao je da će se ovaj novi letnji muzički festival, u organizaciji BitefArtCafe kluba, održati od 24-27. jula u Beogradu, na teniskim teren

Festival je zamišljen kao projekat koji promoviše kvalitetnu muziku i koji će se razvijati iz godine u godinu, kako programski, tako i kada su edukativne i kreativne muzičke aktivnosti u pitanju ( radionice, interaktivna predavanja...). Samim tim je adekvatan slogan festivala Study of music.  


Ove godine, Musicology će trajati četiri dana, a očekuje se da dnevno kroz festival prođe 1500 ljudi. Glavni program će sačinjavati četiri inostrana hedlajnera, dok je pretprogram rezervisan za domaće izvođače. Nakon nastupa hedlajnera, program se premešta u Summer Stage BitefArtCafe, gde se nastavlja afterparti uz podršku DJ-eva.

- Nećemo pokušavati da se takmičimo sa drugim festivalima. Makar ne za sada. Širićemo se u okviru naših mogucnoati ali ovo nije muzika za mase i necemo raditi očekivane koncerte.Pokušaćemo da pokažemo neku našu stranu muzike - zjavio je direktor festival, Miša Relić.

Hedlajneri Musicology festivala 2014. su Mario Biondi, Keziah Jones i Dirty Loops, a uskoro će biti poznat i četvrti hedlajner koji će i otvoriti festival.

TAGOVI: 123
makonda-tracker