Otvoren konkurs za učešće na modnoj reviji Young Walk u okviru BNU

0
Beogradska nedelja umetnosti održaće se od 20. juna do 28. juna 2014. godine na više lokacija u Beogradu. Pored radionica i predavanja iz različitih sfera kreativnih industrija, izložbi, koncerata, filmskog i dečjeg programa, za 20. jun zakazana je revija mla
BNU, foto: promo
BNU, foto: promo

Cilj ove revije je da afirmiše i promoviše studente dizajna i mlade dizajnere iz Srbije. Žiri u sastavu priznatih imena iz modne industrije će proglasiti najboljeg i najperspektivnijeg mladog dizajnera.Pravo učešća na konkursu imaju studenti dizajna, kostima i svi oni koji se bave modnim dizajnom. 

Dizajneri mogu prijaviti na konkurs svoju kolekciju odeće. Svaki dizajner prikazaće dve odabrane kreacije. Prijavu treba poslati na mejl office.bnu@gmail.com sa naznakom učešće na reviji Young Walk do 10. juna 2014. Prijava treba da sadrži fotografije kolekcije koju dizajner prijavljuje  i kratku biografiju sa fotografijom.

Program Beogradske nedelje umetnosti obuhvata i 11 edukativnih radionica koje će se održati u Domu omladine, u periodu od 21. 06. do 28. 06. Radionice su namenjene srednjoškolcima i studentima, a oni koji žele da učestvuju treba da pošalju biografiju i motivaciono pismo na mail adrese: bnu.radionice@gmail.com i office.bnu@gmail.com. Rok dospeća prijave je 15. jun 2014. godine.

Radionice: Strateško planiranje, Event menadžment i upravljanje projektima, Fotografija, Muzička radionica, Upotreba svetla u pozorištu

Ove godine održaće se šest radionica, i to u periodu od 21.6 do 27.6 u Domu omladine.

B-boing radionicu vodiće Anđelko Pavlović.

Hip-hop freestyle vodiće Nikola Planika.

Hip hop koreografije radionicu vodiće Milica Jovanov.

Popping & Locking radionicu vodiće Nikola Gavrilović.

Waving & robotic radionicu vodiće Aleksandar Lazarević. 

Jazz balet radionicu vodiće Nataša Gvozdenović.

makonda-tracker