Osvojite karte za ROCK@EXIT festival

0
ROCK@EXIT, jednodnevni R’n’R festival sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, biće održan 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini EXITa! Na ovaj način EXIT festival će dobiti svoj peti dan! Na festivalu ROCK@EXIT pored QUEENS OF

Story vas vodi na ROCK@EXIT festival. Prvih deset koji se u ponedeljak 2. juna prijave na mejl marketing@adriamedia.rs sa naznakom Story ROCK@EXIT, dobiće karte za ovaj jedinstven događaj.

Prilikom prijave potrebno je da ostavite svoje ime i prezime, kao i ime i prezime osobe koja će ići sa vama na festival. Takođe, neophodno je da napomenete na koji mejl želite da vam stigne potvrda o elektronskim ulaznicama.

Napomena: Dobitnici karata dobiće na mejl elektronske karte, iste je neophodno odštampati i pokazati na ulazu na festival.

Hedlajneri ROCK@EXIT festivala biće ni manje ni više nego QUEENS OF THE STONE AGE, koje predvodi muzičar, multiinstrumentalista, muzički producent i dirty rock guru, Josh Homme, jedan od osnivača kultnog sastava Kyuss i član bendova Eagles Of Death Metal i Them Crooked Vultures.

Bend će predstaviti svoj poslednji album …Like Clockwork izdat u junu 2013, koji je dospeo na prvo mesto na Billboard 200 listi najboljih albuma u SAD i nominovan za dve Grammy nagrade, između ostalog i za najbolji rock album 2013. godine.

Na ROCK@EXIT festivalu nastupiće i bend koji simbolizuje srpski rock, PARTIBREJKERS. Legendarni sastav trenutno radi na novom albumu Sirotinjsko cartsvo, koji je najavljen pesmom i spotom Sitna lova.

Jedan od najuticajnijih hardkor/rege sastava u regionu, EYESBURN, će pored svojih najvećih hitova, na festivalu svirati i pesme sa svog novog albuma Reality Check, izdatog 2013. godine.

Slušaćemo i RITAM NEREDA, bend čvrstog zvuka, poznat po energičnim, žestokim i beskompromisnim koncertima. Na ROCK@EXIT festivalu nastupiće i REPETITOR, jedan od najzanimljivijih novih bendova koji su brzo osvojili publiku svojom žestokom svirkom i nezadrživom energijom.

Za sve zainteresovane koji žele da posete ROCK@EXIT festival, koji će u sredu, 11. juna biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, organizovan je autobuski prevoz do festivala.

Polazak je zakazan za 11. jun u 17h sa parkinga Sava centra, dok je povratak planiran za 12. jun u 2h ujutru.

Cena povratne karte je 750 dinara.

Sve informacije i rezervacija prevoza na info@exittrip.org i na brojeve telefona 021 310 80 35 i na 064 560 17 56.

makonda-tracker