Nastavlja se Story&Naxi Savršen vikend!

0
Posle pauze prouzrokovane poplavama i vanrednim stanjem u zemlji, nastavlja se Story & Naxi Savršen vikend, koji će ove nedelje biti u znaku humanitarne akcije za prikupljanje pomoći ugroženima od poplava.

Veliki broj poznatih ličnosti posetiće Adu Ciganliju i kafe Koketa, gde će se 31. maja i 1. juna od 11 do 17 sati održati Story i Naxi vikend. Zajedno s prijateljima projekta, Esensa i Mg Mivela vodom, Story i Naxi organizovaće mnoštvo zabavnih aktivnosti, u kojima će posetioci moći da uživaju besplatno.

Dok pijete jutarnju kaficu i uživate u prolećnom suncu, spremajte srca za letnje zaljubljivanje, a telo za zavođenje na plaži. Uz pomoć stručnog astrologa saznajte šta vam zvezde predviđaju ovog leta i otkrijte ljubavne tajne koje vam sprema Zodijak. Puni pozitivne energije, vežbajte jogu i prepustite se čarima masaže; a onda se razmrdajte uz egzotične i zavodljive brazilske plesove i zumbu.
A da bi vaš savršen dan bio kompletan, tu su i frizer i manikir, koji će vas pripremiti za ludi noćni provod, pa ćete baš vi biti ona za kojom se svi okreću. Pošto su vikendi pravo vreme da i deca uživaju napolju, pobrinuli smo se i za njih: u dečjem kutku zabavljaće se u kreativnim radionicama, školicama plesa i sporta.

Samo na Savršenom vikendu posetioci će imati priliku da uživaju u društvu omiljenih poznatih ličnosti, koje će otkriti svoj recept za Savršen vikend. Svi oni koji neće biti u prilici da dođu na Adu, dešavanja će moći da prate uživo putem emisije Savršen vikend na Naxi radiju, koju će voditi Dejan Avramović.

Pored ovog, posetioce očekuju brojna iznenađenja, pokloni i još mnogo toga

makonda-tracker