Naxi palma: Izbor za najbolju pesmu

0
U želji da one koji su osvojili srce publike i nagradi, najslušanija beogradska radio stanica, Naxi radio će, četvrtu godinu zaredom, dodeliti Naxi Palm - nagradu za najbolju pesmu objavljenu u poslednjih godinu dana

Glasanje je počelo 27. maja putem aplikacije na Facebook strani Naxi radija, a trajaće do 27. juna kada ćemo saznati čiju pesmu su slušaoci najviše voleli u prethodnoj godini.

Dosadašnji dobitnici - Zdravko Čolić, Kiki Lesendrić i Frajle - zadali su težak domaći zadatak svim pevačima na ovim prostorima ali se ipak, njih šestoro izdvojilo u teškoj borbi.

U konkurenciji za ovogodišnju Naxi palmu našli su se: Zdravko Čolić (Što ti dadoh), Nina Badrić (Čežnja), Sergej Ćetković (Moj svijet), Severina (Alcatraz), Tony Cetinski (Ko da je sudbina htjela) i Frajle feat. Gramophonedzie (Pare vole me).

Laskavo priznanje za najbolju pesmu u prethodnoj godini Naxi palma svog ponosnog vlasnika pronaći će 27. juna a do tada, posetite Facebook stranu Naxi radija gde je postavljena aplikacija Naxi Palma 2014 preko koje možete glasati za svoje favorite.

makonda-tracker