Rukometaši Partizana na humanitarnoj izložbi

0
Rukometaši Partizana sinoć su posetili Tanjugovu humanitarnu izložbu i kupovinom fotografija donirali novac za ljude ugrožene u poplavama.

Vladimir Mandić i Ljubomir Jovanović posetili su Tanjugovu humanitarnu izložbu fotografija u Mikser hausu fotoSolidarnost za pamćenje i apelovali na sve u Srbiji da nastave sa pružanjem pomoći stanovništvu koje je pogođeno katastrofalnim poplavama.

Mandić i Jovanović iskoristili su priliku da čestitaju Tanjugovim fotografima, koji su zabeležili prizore koji će ostati trajno svedočanstvo nesreće koja nas je zadesila ovog maja.

- Rado se odazivam svakoj humanitarnoj akciji, prvenstveno kao čovek, a zatim i kao sportista. Video sam slike, stvarno su potresne, da vidimo sve šta nas je zadesilo, posebno ljude u Obrenovcu, Krupnju i drugim gradovima. Potrebno je da nastavimo da pomažemo i sutra i prekosutra, za mesec i za pola godine, baš sa slikama, da nas ove slike podsete na sve ono što smo proživeli - rekao je Mandić.

Jovanović je dodao da mu je žao što su poplave povod za izložbu, ali i istakao kako su fotografije fascinante, posebno kada se vidi iz kakvih su situacija snimane.

- Kao sportista saosećam sa ljudima koji su ovo sve preživeli, a u ime RK Partizan mogu da kažem da smo priključeni svakoj humanitarnoj akciji. Poruka svima je da ne treba da stanemo sada kada je prošao prvi entuzijazam i da treba da nastavimo da pomažemo. Ovi ljudi nisu krivi za ovo što se desilo i zato treba da im pomognemo da se što pre vrate normalnom životu i u svoje domove. Apelujem i na druge ljude, biznismene, ljude iz politike da pomognu - istakao je Jovanović.

makonda-tracker