Deo EXIT karata za ugrožene od poplava u okviru produžetka akcije 5+1

0
Akcija EXIT festivala Nemaš kartu? Imaš prijatelje! u svetlu novih događaja dobija novu dimenziju, posvećenu žrtvama katastrofalnih poplava u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.

EXITova 5+1 akcija produžena je do 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a u okviru EXITAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te ulaznice u zvanične fondove za ugrožene od poplava.  Pored toga, svi u društvu dobijaju po kartu za ROCK@EXIT festival, koji će se 11. juna održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, uz uslov prethodne registracije.

Cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu 6.990 dinara. Pored pružene pomoći žrtvama poplava u našoj zemlji i regionu svi učesnici akcije koji se na vreme registruju dobijaju i besplatne ulaznice za Rock@EXIT festival. Registracija za Rock@EXIT počinje u subotu 7. juna od 14h i traje do ponedeljka 9. juna u 23.59h putem sajta www.gigstix.com/qotsa.

Ulaznice mogu da se kupe online, putem sajta www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima EXIT festivala, čiji spisak je dostupan na ovom linku.

EXITAid je program EXIT fondacije za podršku najugroženijima u poplavama koje su zadesile Srbiju, BiH i Hrvatsku. EXIT fondacija je, u okviru programa EXITAid do sada prikupila pomoć u vrednosti od preko 30.000 evra, a posebnu zahvalnost dugujemo kompaniji VODAVODA, uz čiju pomoć je obezbeđeno 100.000 litara flaširane pijaće vode za ugrožena područja. Brojni izvođači su se odazvali pozivu EXITAida da putem svojih društvenih mreža podele sa obožavaocima informaciju o poplavama i pozovu ljude dobre volje da doniraju na naznačene račune: The Prodigy, Queens of The Stone Age, Afrojack, Manu Chao, Asian Dub Foundation, Arkona, Gorgon City, Simon Le Bon, Dubfire iz Deep Dish. Program EXITAid se nastavlja i dalje, pozivamo sve koji mogu da se priključe akciji!

Za više informacija kliknite ovde.

makonda-tracker