Humanitarna akcija za pomoć građanima koji trpe posledice nevremena u Srbiji

0
Registrovana i poznata humanitarna organizacija Srbi za Srbe pokrenula je akciju prikupljanja sredstava za građane koji trpe posledice nevremena koje je zadesilo našu zemlju.

Nakon nesreće koja je zadesila Srbiju, organizacija Srbi za Srbe pokrenula je akciju za prikupljanje sredstava one kojima je naša pomoć u ovom trenutku potrebnija nego ikad.

- Kiša se očekuje i u narednom periodu i rezultati će biti poražavajući. Molimo vas da pomognete ljudima koji na vas u ovom trenutku računaju. Dokažimo humanost i dokažimo da nije samo reč u rečniku, već akcija na delu - kaže Dejan Arnautović, saradnik organizacije Srbi za Srbe. 

Sredstva možete poslati putem ove stranice  (U polje NAPOMENA potrebno je ukucati kod FLDSRB14)

Neprehrambene proizvode možete dostaviti organizaciji Srbi za Srbe, koja se nalazi na adresi Palmira Toljatija 5/III, Beograd

Sve donacije će biti objavljene na sajtu organizacije i kompletno transparentne, tako da će moći da se vidi gde novac odlazi.

Primaoci neće dobijati novac, već će im se obezbediti šta je potrebno, a prioriteti će se odrediti u kontaktu sa sektorom za vanredne situacije.

Za sve dodatne informacije, posetite sajt ili zvaničnu Facebook stranicu organizacije Srbi za Srbe.

makonda-tracker