Marija Šerifović okupila Beograđane na krovu Voždovca (FOTO)

Prvi koncert na krovu Stadion Šoping Centra sinoć je veoma uspešno održala pop pevačica Marija Šerifović koja je pred 9.000 ljudi pevala dva sata.
0
1 / 25 Foto: Promo

Vatreni fanovi Marije Šerifović na stadion FK Voždovca počeli su da pristižu već oko 19.30 časova kada su se otvorile kapije, a jedina srpska pobednica na pesmi Evrovizije na binu u obliku krsta kročila je u 21.30 časova.

Publika koja je ovacijama dočekala Mariju, aplauzom je pozdravila i njen kratak govor na početku koncerta u kom im se pevačica zahvalila svima na dolasku na njenu promociju novog albuma Hrabro.

U crnom odelu sa žutom leptir mašnom Šerifovićeva je otpevala najpre Bol do ludila, potom Jedan vidi sve, Istinu prećuti, a onda i pesmu sa novog albuma Gorka hrabrost koju je publika veoma dobro prihvatila.

Ipak numera Mrš više se dopala posetiocima koncerta, koju su čuli odmah nakon nastupa legendarnog sastava Gipsy Kings koji su bili specijalni gosti na koncertu Marije Šerifović. Pored Gipsy Kingsa na koncertu pop zvezde nastupio je i Daniel Kajmakoski, pobednik X Factora dok su pop pevačicu iz publike bodrili njeni rodielji, majka Verica Šerifović i otac Rajko.

Poznati prijatelji Marije Šerifović već na samom početku koncerta odlično su se provodili, te su Nataša Bekvalac i Bojana Rajić postavile nekoliko fotografija na društvene mreže i tako dočarale vrhunsku atmosferu. Mariju je podržao i njen kolega Aco Pejović, kao i Ognjan Radivojević sa suprugom, dok ovaj spektakl nije propustio ni tvorac Molitve, Saša Milošević Mare koji je na ovaj događaj došao sa trudnom suprugom Ksenijom, njenom sestrom Tijanom i njenim suprugom Zoranom Kikijem Cauševićem. Pored dobre atmosfere i velikog broja Marijinih fanova, Šerifovićevu je poslužilo i dobro vreme, te provod nije mogao da izostane.

makonda-tracker