Ponovo radi Barutana: Kultni beogradski klub otvara letnju sezonu

0
Mesto na kome su se održavale neke od najboljih žurki i svirki, ponovo otvara svoja vrata za letnju sezonu i to od petka i subote, 16. i 17. maja.
Plakat za žurku Idemo na Mars, Promo foto
Plakat za žurku Idemo na Mars, Promo foto

Posle gotovo decenijske pauze, počeće novi serijal koncerata i žurki. Prva je planirana za petak, 16. maj, kada će u klubu biti organizovana Idemo na Mars žurka.

Ovo će ujedno biti i proslava desetog rođendana istoimene radijske emisije koja se emituje na Radiju B92. DJ-evi MKDSL i Flip, dvojac koji stoji iza ove emisije, biće domaćini žurke a muziku će puštati Gramophonedzie, DJ Rahmanee, TI Live, Hetem Live, X-Coast, Motion aka Feloneezy & Kettle Lakes, Kompleks Live, Jan Nemeček Live, Jazzotron, Rebbel B, Neki Stranac, Ciklon Live i Dojo Live.


Između ostalih, ove sezone u Barutani imaćemo priliku da ispratimo nastup moćne i energične Dece loših muzičara, bendove S.A.R.S. i Ničim Izazvan, a multiinstrumentalista Miško Plavi će između ostalih ugostiti Nikolinu Kovačević i VJ Profillija.

Ulaznice za Idemo na Mars žurku i koncert DLM-a nalaze se u prodaji na svim mestima Eventima i Gigstix-a po ceni od 490 dinara, i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

 

makonda-tracker