Ulaznice za koncert Stivena Sigala u prodaji od danas (VIDEO)

0
Ulaznice za koncert Stivena Sigala koji će sa svojim bluz bendom nastupiti u Sava centru, 24. juna, biće u prodaji od srede, 7. maja po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara
Stiven Sigal sa bendom, Promo foto
Stiven Sigal sa bendom, Promo foto

Nosilac crnog pojasa sedmi dan i aikido majstor, Stiven Sigal, neguje ljubav prema muzici od detinjstva, a mnoge bi iznenadila činjenica da se muzikom bavi čak duže nego glumom. Od malena svira bluz i poseduje jednu od najvećih kolekcija bluz gitara na svetu.

Sviranje je usavršavao godinama a ljubav prema muziciranju je delio i svirajući sa najuticajnijim bluz legendama poput BB King-a koji za ovog glumca tvrdi da je sjajan gitarista. 

Njegov prvi album Songs from the Crystal Cave bio je među najprodavanijima na tržištu a album Mojo Priest iz 2007. godine kritičari proglašavaju jednim od najboljih bluz albuma te godine.

Ne propustite jedinstvenu priliku da u Beogradskoj Areni uživo vidite neprikosnovenu filmsku zvezdu u ulozi u kojoj ga do sada nikada niste videli – sa gitarom i iza mikrofona.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Sava centra, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

makonda-tracker