DJ Pookie na otvaranju Miracle Lounge kluba

Sedamnaestog jula u Budvi se otvara najveći dnevni i noćni klub pod otvorenim nebom Miracle lounge, u kome je na predotvaranju, pred 4000 posetilaca nastupio jedan od najpoznatijih i najtraženijih di-džejeva Bob Sinkler!
0
1 / 5 Foto: Promo

Na otvaranju će nastupiti DJ She, Meri Balak, koji dolaze iz Moskve, i DJ Pookie, koji je već pratio Sinklera u Budvi, na promotivnoj žurki kojom je obeležen početak letnje sezone i najavljeno otvaranje kluba Miracle Lounge.
Klub se nalazi na budvanskom brdu Topliš, mestu sa najlepšim pogledom na panoramu grada. Koncept kluba je zasnovan po uzoru na najčuvenije letnje klubove na plažama Mikonosa, Ibice, San Tropea, Majamija... Prostire se na 4 500 kvadrata, sa dva bazena, elitnim restoranom i zabavnim parkom.

Preko dana posetioci će moći da uživaju u nesvakidašnjem enterijeru i bazenu sa idealnom zonom za lounge odmor i dnevne žurke. U večernjim satima klub se pretvara u glamuroznu diskoteku sa nesvakidašnjim tematskim programom, najsavremenijom zvučnom, svetlosnom i video produkcijom. Planirano je da tokom letnje sezone u klubu nastupaju najveće svetske muzičke zvezde.

Pored samog kluba, na 20 000 kvadrata nalaziće se jedinstveni Zabavni Park, veliki heliodrom sa dva helikoptera, dva aviona i školom letenja, kao i organizovanim specijalnim turama sa obilascima Crne Gore iz vazduha.

makonda-tracker