Zvezda mjuzikala i glas Diznijevih princeza - Lea Salonga gošća na koncertu kvarteta Il Divo

0
Lea Salonga, nagrađivana pevačica i glumica filipinskog porekla, pridružiće se grupi IL DIVO na svetskoj turneji, u okviru koje će 24. septembra posetiti i Kombank Arenu.
Lea Salonga, promo foto
Lea Salonga, promo foto

Lea Salonga se proslavila u mjuziklu Miss Saigon u ulozi Kim, koja joj je donela dve najprestižnije nagrade, Olivier na britanskoj i Tony na američkoj sceni, a svoj glas je pozajmljivala i Diznijevim princezama - Jasmin u animiranom filmu Aladdin i FaMula u oba dela Mulan.

Moćni glas i savršena intonacija Lee Salonge obogatiće koncert ovog popularnog kvarteta kako solo, tako i zajedničkim, glamuroznim nastupima.

Na njihov jedinstven i upečatljiv način, Il Divo će uz Leu Salongu publici u Kombank Areni pružiti romantično i emotivno izvođenje klasika iz mjuzikala, kao što su Some Enchanted Evening (South Pacific), Tonight (West Side Story), Memory (Cats) i Can You Feel The Love Tonight (The Lion King).

- Čast mi je što ću se pridružiti Il Divu na njihovoj Musical Affair svetskoj turneji. Od malih nogu me ispunjava ljubav prema muzičkom pozorištu i ne mogu da zamislim talentovaniju grupu od Il Diva sa kojom bih delila svoju strast i prenela je na publiku! A pored talenta, nije na odmet ni njihov prijatan izgled – rekla je Lea Salonga.

- Uplovljavanje u vode Brodveja je nešto potpuno novo za nas i velika nam je čast što će nam u tome pomoći proslavljena zvezda mjuzikala – izjavio je Sebastijan.

Il Divo - A musical affair: the gratest songs of Brodway live turneja je četvrta svetska turneja Il Diva koja će se odvijati 10 meseci kroz 6 kontinenata i 138 koncerata.

Na ovu turneju su krenuli kako bi promovisali svoj šesti album, A Musical Affair, koji je njihova prva kompilacija sa pesmama iz čuvenih brodvejskih mjuzikala - Phantom of the Opera, Carousel i West Side Story, a na kojem se nalaze i dueti sa zvezdama, kao što su Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball.

Ulaznice se mogu naći po cenama od 3500, 3900, 4500, 5500, 5900, 7900 i 9900 dinara i nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

makonda-tracker