Sothern Soul Festival: Uživanje uz najbolje zvuke soul, jazz i elektornske muzike

0
Southern Soul Festival održaće se po drugi put na Velikoj plaži u Ulcinju, od 26. do 29. Juna.
Kyodai, Promo foto
Kyodai, Promo foto

Festival koji je održan prvi put prošle godine u Crnoj Gori pokazao, se kao pun pogodak te i ove godine okuplja pažljivo odabrane izvođače i garantuje odličnu atmosferu.

Tokom četiri festivalska dana, preko 40 renomiranih izvođača iz regiona, Evrope i sveta pojaviće se u D’olcinium Kite Club-u i podeliti sa publikom najbolje zvukove soul, jazz, disco i house muzike, te ostalih srodnih žanrova. Posetioci festivala će uživati u čak 70 sati muzičkog programa.

U objavi prvog dela ovogodišnjeg line up-a, Southern Soul Festival otkriva sam vrh izvođača koji promovišu kombinovani ukus soul, jazz i elektronske muzike:Gilles Peterson (UK), Omar (UK), Toshio Matsuura pres. Hex (JAP), Osunlade (USA), Shuya Okino (JAP), Kyodai (ESP), Patrick Forge (UK), Lefto (BEL), Rita Maia (POR).

Kako će to izgledati možete pogledati u subotu,3. maja 2014, u beogradskom klubu 20/44, kada će se održati promo žurka Southern Soul festivala, a gost je kanadski DJ Lexis (Montreal), vlasnik label-a Music Is My Sanctuary, koji je nastupao prošle godine na prvom izdanju ovog festivala.

Domaća podrška su Brka, Phillie P (Mystic Stylez) i Spacewalker.

Ovo je ujedno i izuzetna prilika da se nabave karte po nižim cenama. Komplet ulaznica za 4 dana mogu se kupiti u pretprodaji za samo 39EUR a mogu se kupiti direktno na https://www.entrio.hr/event/southern-soul-festival--1238

makonda-tracker