Revijalna humanitarna utakmica u Hali sportova (FOTO)

Opština Novi Beograd i Humanitarna fondacija Novi Beograd, subotu, 12.aprila, u Hali sportova priredili su revijalnu fudbalsku utakmicu na kojoj su nastupile poznate javne ličnosti.
0
1 / 9

Sav prikupljen novac koji je publika donirala u kutiji postavljenu na lazu u Halu namenjen je Humanitarnoj fondaciji Novi Beograd.

Učesnicima humanitarne utakmica obratio se Aleksandar Šapić, predsednik opštine.

- Hvala svima koji su danas došli da podrže našu Humanitarnu fondaciju i tako pomognu onima kojima je pomoć neophodna. Zahvaljujem se svim poznatim javnim ličnosti koji su odvojili vreme kako bi učestvovali u današnjoj utakmici, kao i posetiocima. Na sajtu fondacije www.budihuman.rs videćete kako još možete da pomognete i kome je sve pomoć potrebna- rekao je Šapić.

Publiku su, do početka utakmice zabavljali članovi plesne grupe Koloseum i naši popularni pevači Igor Kostić, Darija Stanojević, Filip Mitrović, Nemanja Stevanović i Amel Ćeman Ćemo.

Početni udarac sa centra izveo je Jova Radovanović, a onda je voditeljka Rada Radenović najavila i ekipe.

Među fudbalerima bili su glumci iz filma Montevideo, Ivan Zekić, Uroš Jovčić, Predrag Vasić, zatim Milan Vasić, Nenad Maričić, Žarko Stepanov, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radošević, novinar Vanja Bulić, reditelj Srdan Golubović, pevač Igor Kostić, baletski igrač Stefano Peskuli, Vlada Vučetić , predsednik UO Humanitarna fondacije i Aleksandar Šapić.

Rezultat od 2:1 za bele u ovoj utakmici nije bio važan, jer je najvažnije bilo dobro raspoloženje i pozitivna energija svih učesnika.

U programu je učestvovala i Leontina sa horom Čarolija, podršku sa tribina pružile su i mnoge druge poznate javne ličnosti.

makonda-tracker