Dečiji hor Kolibri otvara Supernatural festival

0
Kultni dečiji hor Kolibri uz čije su pesme poput Moja mašta, Padajte, padajte s neba bele zvezde i Moja mama divno priča odrastale generacije, ove godine otvara 8. po redu Supernatural festival.

Zvuk pesama koje su obeležile detinjstvo generacija dece zaoriće se Supernatural parkom na Adi Huji u nedelju 27. aprila na otvaranju festivala sa početkom u 12:00. Ovo je premijerno predstavljanje hora Kolibri na Supernatural festivalu, a ulaz će od 12 do 14 časova za sve posetioce biti slobodan.

Neki od muzičara koji su učestvovali u realizaciji diska su: Frajle, Neša Galija, Rambo, Lena Kovačević, Bajaga, Bora Čorba, Marčelo, Bane Lalić, Milan Đurđević, članovi Big benda RTS-a i Simfonijskog orkestra RTS-a i mnogi drugi.

Hor Kolibri je tokom 50 godina postojanja održao više od stotinu koncerata u zemlji i inostranstvu, učestvovao u audio dramama, u televizijskim emisijama i serjama, kao i na filmu. Za sobom ima sedam audio kaseta, 19 singlova i 42 long-plej gramafonske ploče.

Festivalaska ulaznica je ove godine ambalaža Supernatural čaja koju će po ceni od 200 dinara posetioci moći da kupe u beogadskim Maxi i Tempo objektima. Sva prikupljena amabalaža Supernatural čaja biće reciklirana.

Supernatural festival se, kao i svake godine, održava preko dana. Dečiji program počinje u 12 sati ujutru, a za ostale od 14 sati. Ulaz za decu je besplatan, a oni koji ne budu reciklirali ambalažu Supernatural čaja mogu da kupe karte na dan održavanja festivala, ispred ulaza po ceni od 400 dinara.

Svi koji kupe Supernatural čaj i praznu ambalažu ponesu na festival ne samo da će ući na festival već će pomoći finansiranje programa Earth keepres za primenjeno ekološko obrazovanje mladih, koje ima za cilj da studentima pruži praktična znanja iz oblasti očuvanja i upravljanja životnom sredinom.

makonda-tracker