Elektronski tandem Ame uživo u Beogradu

0
Trenutno najtraženiji nemački elektronski tandem Ame nastupiće uživo 26. aprila u beogradskom Depou u okviru velike Burn Residency Mix Off žurke.

Biće to ujedno prvi live nastup u Beogradu za Franka Wiedemanna koji je u ovom neobičnom tandemu zadužen upravo za ovakve nastupe, a po izboru publike prestižnog portala Resident Advisor, od Ama je trenutno traženiji jedino Nicolas Jaar koji ove godine nastupa uz Davea Harringtona pod imenom Darkside.

Na samom početku ove žurke od 22 časa nastupiće i sedam domaćih finalista svetskog DJ takmičenja Burn Residency, a za put do nastupa na Ibici boriće se Antrax, Minimalistic, Luka Vuković, Milosss Arsović, Novak, Underboki i Dušan Lazović.

Žurku nastavljaju iskusni Vlada Janjić i Marko Milosavljević u back2back setu, a posle nastupa Ama, u tandemu za pultom biće i pobednica prošlogodišnjeg takmičenja Lea Dobričić i čuveni beogradski producent i DJ Dejan Milićević.

Prvih 300 ulaznica po promotivnoj ceni od 590 dinara prodaju se na blagajnama Eventima i Gigstiksa, a nakon njihovog isteka, redovna cena u pretprodaji biće 790 dinara.

TAGOVI: žurka123
makonda-tracker