Poznati sportisti u kampanji Odluči se za sport (VIDEO)

0
Povodom Međunarodnog dana sporta koji se obeležava 6. aprila Novak Đoković Fondacija izradila je video kampanju Odluči se za sport kojom podseća na važnost bavljenja sportom i rekreacijom.
Odluči se za sport, foto: promo
Odluči se za sport, foto: promo

U spotu učestvuju Ivana Španović, naša proslavljena atletičarka, Dejan Bodiroga, nekadašnji košarkaški reprezentativac, karatista Marko Antić, koji je na SP u Parizu 2012. osvojio bronzanu medalju, stonoteniserka Sanja Mitrović, ali i rekreativci Nevena Mašić, mladi sportisti, teniseri, fudbaleri, košarkaši, skakači u vodu, rukometaši...

- Važno je da deca od malih nogu budu u sportu, jer je blagodet na zdravlje ogromna, što, između ostalog, kampanjom poručujemo. Vrlo je važno da svoje slobodno vreme mališani, ali I tinejdžeri ispune kvalitetnim aktivnostima. Osim toga, tako grade karakter, uče se fer-pleju, timskoj igri, igraju se, druže i zabavljaju. Ako ovakve navike usvojite kada ste još mali, rekreacija i sport će postati stil vašeg života i to je ono što je bitno. Ne morate biti profesionalni sportista, ali ne zapostavljajte telo, ni zdravlje - izjavio je Novak Đoković, predsednik Fondacije.

Ivana Španović snimljena je na atletskoj stazi u Novom Sadu, a Marko Antić u KK Mladenovac iz Mladenovca, čiji je podmladak, takođe, deo spota. Dejan Bodiroga je zajedno sa mlađim kategorijama košarkaškog kluba Sava snimio kadrove u hali Pionir. Stonoteniserka Sanja Mitrović koja je od dvadesete godine u invalidskim kolicima snimljena je u Sportskom centru Banjica. Osim toga u kampanji su učestvovali i mladi teniseri kluba Privilege, fudbalskog kluba Pionir, rukometnog kluba Partizan, skakači u vodu Čukaričkog, kao i Nevena Mašić, instruktorka pilatesa, koja se rekreativno bavi sportom.

Kampanja će imati ukupno 5 video spotova koji će biti emitovani do kraja meseca.

Pogledajte:

makonda-tracker