Humanitarna Neon Dance žurka

0
Bleklajt kluba The Tube osvetliće ove subote na Neon Dance žurci još nešto pored belih komada odeće i neonskih koktela.

U čast 8. rođendana, ESTIEM LG Beograd organizuje rođendansku humanitarnu žurku, a sav prihod od prodatih karata biće doniran udruženju Dobra vila za vas koje pruža pomoć deci sa invaliditetom i socijalno ugroženim porodicama!

Po uzoru na čuvene Neon Nights žurke koje je organizovao DJ Solomun, svetlucavi duh Ibice dolazi u beogradski noćni život. 

Neon dance serijal u klubu The Tube je specifičan po neonskom svetlu odnosno blek lajtu koji čini da predmeti bele bolje svetle u mraku i daje potpuno novu dimenziju zabavi i uzbudljiv vizuelni doživljaj. 

Gosti kluba dobijaju posebne neon aksesoare, raznobojne svetleće štapiće i narukvice a na šanku ih očekuju specijalni neon kokteli po promo cenama. 

Na lajnapu su rezident di-džejevi: duo Zwin, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov čiji DJ setovi predstavljaju fuziju deep, tech i techno house-a uz osvrte na klasične pesme koje su obeležile svetsku clubbing scenu. 

Treći Neon dance parti je ujedno i prvi žur na klupskoj misiji nove hrvatske platforme Klubikon koji planira da zapljusne region.

Cilj Klubikona je da pod svoje okrilje okupi pripadnike elektronske scene zajedno s ljubiteljima opijajućeg zvuka elektronike i da ih povede na „istraživanje novih masnih nota, primamljivih fuzija i još neotkrivenih ritmova“.

Treća Neon dance žurka i proslava 8.rođendana ESTIEM LG Beograd, održaće se 5. aprila u klubu Tube (Simina 21, Dorćol) od 22h.

Cena karte iznosi (samo) 120 dinara, a sav prihod od prodatih karata pomoći će deci sa invaliditetom i socijalno ugroženim porodicama.

Dress code je Dress 2 Glow

Noć ranije The Tube predstavlja dva najjača ženska domaća imena koja su proteklih godina doživela i veliki uspon na internacionalnoj sceni – Tijana T i Lea Dobričić zajedno za DJ pultom! Ulaz je slobodan.

makonda-tracker