Teenage mutants & Stee Downes: Najtraženiji vokal elektronske scene u Beogradu

0
Beogradski klaberi će ovog vikenda zadovoljno trljati ruke, pošto u prestonicu dolazi jedan od lidera evropske nu disco - deep scene Teenage mutants i jedan od najboljih i najtraženijih vokala u svetu elektronske muzike, Stee Downes.

Stee Downes je prepoznatljiv po svom unikatnom vokalu, koji su klaberi sigurno najbolje zapamtili u velikom hitu poznatog nemačkog DJ-a Lovebirds-a I want you in my soul.

Ova traka je punih 10 nedelja bila na prvom mestu prestižne liste Beatport-a, zahvaljujući čemu je ovaj Irac sa trenutnim prebivalištem u Amsterdamu postao jedan od najtraženijih vokala na elektronskoj sceni.


Iste večeri nastupiće i one-man-show iz Mainz-a, Teenage mutants, jedan od predvodnika novog talasa evropskog nu disco - deep zvuka.

Prošle godine je na traci Understand Me sarađivao sa Sharam Jay-om , velikanom evropske deep house i disco scene, koji ove sezone po prvi put došao u Beograd i napravio nezaboravnu žurku.

Veoma prepoznatljiva je i njegova melodija Out Of Time, koja se posle mogla čuti i u remiksu norveške DJ zvezde Finnebassen-a, ali i pesma Hanging On (original od Kim Wilde) sa Andre Crom-om, u kojoj se vidi koliko Teenage mutants voli da pravi remikse poznatih numera  iz osamdesetih godina.

Oni će nastupiti u petak (4. april) u klubu Julian Loft, a ulaz je slobodan.

TAGOVI: DJ nastup123
makonda-tracker