Proslavite Memđunarodni dan sreće sa Farelom Vilijamsom

0
Zvanični međunarodni dan sreće obeležava se danas, 20. marta, a ovogodišnja zvanična himna ovog praznika je Farelova pesma Happy.
Farel Vilijams, foto: Promo
Farel Vilijams, foto: Promo

Danas je Međunarodni dan sreće! Uključite se u proslavu tako što ćete postaviti svoj komentar, fotografiju, video ili donaciju na zvaničnoj stranici ovog praznika.



Do sada je već pristiglo preko 1.000 spotova iz različitih delova planete koji na svoj način proslavljaju svoj Dan sreće. Još nije kasno da se uključite u akciju, uradite sledeće:

- Podignite vaš video na You Tube kanal, sa nastavkom  #HappyDay

- dodajte zvanični websajt http://24hoursofhappiness.com/ i zvanični sajt albuma Farelovog albuma GIRL http://smarturl.it/GirlAlbum  

- Registrujte vaš video na websajtu ovde.


 
Početkom svakog sata izlaziće odabrane playliste sa sadržajem podignutim na You Tube kanal iz odgovarajuće vremeske zone. U međuvremenu non stop se odbrojava vreme do postavljanja narednog video sadržaja odabrane vremenske zone na 24hoursofhappiness.com, a u četvrtak će biti emitovan montirani video materijal koga čine svi postavljeni video snimci.

Partneri  i brendovi širom sveta uključuju se u akciju da bi proširili sreće na #HappyDay poruci.

UN and CERF Fondacija podeliće sve video snimke putem svojih društvenih mreža dok idu uživo!

MTV International pomoći će fanovima da 20.marta kreiraju svoj sadržaj na svim platformama

Mashable/Plus Social Good platforma zajedno sa Mashable biće domaćin digitalnog virtuelnog Happy sata u čast Međunarodnog Dana sreće i to u 5 sati popodne( EDT) u četvrtak

 

makonda-tracker