Revija maturanata

Ušće shopping centar i Modni studio Click priredili su jedinstveni modni događaj - nezaboravnu matursku reviju koja je održana u sredu trećeg juna. Revija je održana u dva termina, sa početkom u 18h i 20:30h
0
1 / 7 Foto: Promo

S obzirom na to da su maturske večeri ovih dana veoma aktuelne, čelnici ovog shopping centra su odlučili da za sve mladiće i devojke koji su maturanti a kojima je san da postanu modeli, naprave korak ka njegovom ostvarenju. Zbog toga je prvog juna u prostoru Ušće shopping centra organizovan kasting na kojem su uz pomoć stručnih ljudi iz MS Click odabrani najbolji među prijavljenima. Odabrani maturanti tako su dobili priliku da uz profesionalne stiliste, frizere i šminkere prošetaju pistom na pomenutoj reviji, noseći modele čuvenih brendova Ušće shopping centra.

Svim učesnicima revije, Ušće shopping centar obezbedio je popust na modele maturskih haljina ili odela, a najboljima - a to su sinoć bili Stefan Antić i Jelena Kuveljić, zagarantovan je profesionalni angažman u MS Click.

Okupljene porodice i prijatelji su sa nestrpljenjem očekivali da pistom prošetaju njihovi najmiliji u transformisanoj - maturskoj varijanti. Za stajling svih učesnika revije bila je zadužena kreatorka Tijana Pavlov. Pre toga na iznenadjenje najmlađih nastupili su bivši studenti Operacije Trijumf - Ana Bebić i Vukašin Brajić i već na prve taktove stranih hitova, prisutne su podigli na noge.

makonda-tracker