Dejan Milićević pokreće serijal žurki TITO

0
Velika premijera novog projekta i parti serijala TITO, jednog od naših najboljih disk džokeja Dejana Milićevića, zakazana je za subotu, 22. Februar u klubu The Tube.
Dejan Milićević, promo foto
Dejan Milićević, promo foto

Pionir i veteran domaće DJ scene Dejan Milićević je posle višegodišnjeg aktivnog rada po zemlji i redovnih gostovanja po eminetnim evropskim klubovima i festivalima, prošle godine pokrenuo svoj lejbl pod nazivom TITO (Tit Zero). Za Milićeviću etiketu, koja koketira sa tehno i haus zvukom, izdaje i čuveni DJ Rush iz Čikaga.

- Na prvom partiju specijalni gost je Kanađanin iz Berlina Someone Else, a intro će raditi Nemanja Krstić. Kako je ovo premijera, obećavamo neka muzička iznenađenja, ali i zaista lud provod za publiku. Inače, na svim TITO partijima ćemo imati po nekog gosta iz zemlje ili inostranstva - kaže jedan od naših najboljih DJ-eva.

Karte u subotu su 300 dinara, a dan ranije, u petak, 21. februar na Retro trance party u klubu The Tube dolazi legenda ovog zvuka Jothi Sidhu. Podrška su Stole / Xperiment, Max / Xperiment i Vlada / Intellect, a ulaz je 500 dinara. Narednog petka, 28. februar sprema se novi šou, pošto gostuje još jedan DJ veklikan Aril Brikha.

makonda-tracker