Red bull x-fighters exhibition tour

0
Spektakl motorista koji je organizovan ispred Doma narodne skupštine oduševio je više hiljada Beograđana
foto: promo
foto: promo

Engleske navijače bije glas da su najglasniji, turske da su najvatreniji? Nije tačno! Publika Red Bull X-Fightersa najbučnija je publika u istoriji sporta.

Jednostavno, doza adrenalina je tako jaka da se vrišti glasno do te granice da je nemoguće čuti samog sebe. Čak su i motorne testere navijački rekviziti.

Slično je bilo i u Beogradu na Red Bull X-Fighters Exhibition Tour-u. Ispred Narodne skupštine 10 000 Beograđana je uživalo u freestyle motocross trikovima četvorice vozača koji se svrstavaju u najbolje u ovom sportu: Steven Stuyven iz Belgije, Morgan Carlson iz Švedske, Nick Franklin sa Novog Zelanda i Chris Birch iz Velike Britanije.
Idealna lokacija, fantastična pozadina Doma Narodne skupštine, profesionalni ekstremni vozači i uzavrela publika, ovaj događaj su postavili na vrh liste najvećih sportskih događanja u zemlji. Prikazani letovi na motoru su bili oko 20 metara dugački i oko 7 visoki. Publika je mogla uživo da vidi trikove - back flip, rock solld, superman seatgrab, scorpion i hart attack.

TAGOVI: motoristi
makonda-tracker