Adidas sponzor obuće KSS i košarkaških reprezentacija

Kompanija Adidas Serbia d.o.o. postala je zvanični sponzor obuće Košarkaškog saveza Srbije i svih košarkaških reprezentativnih selekcija. Promocija i svečano potpisivanje ugovora obavljeno je u četvrtak, 28. maja, u Adidas brend store u TC Ušće
0
1 / 3 Foto: Promo

Ugovor o sponzorstvu u ime KSS potpisao je Predrag Bojić, generalni sekretar, a u ime Adidasa Jelena Koronsovac, marketing menadžer ove kompanije.

- Drago mi je da je kompanija Adidas prepoznala interes da uđe u sponzorski tim Košarkaškog saveza Srbije i velika nam je čast i zadovoljstvo što uspostavljamo saradnju sa jednim od najeminentnijih sportskih brendova na svetu. Dobro je poznato koliko Adidas obraća pažnju i ulaže u košarku. Uveren sam da ćemo potpisivanjem ovog ugovora još više ojačati logistiku, koja je neophodna za dobre pripreme i rezultate na brojnim takmičenjima koja očekuju sve naše selekcije - rekao je Predrag Bojić.

- Ovo je prvi sponzorski ugovor kompanije Adidas Serbia d.o.o. na regionalnom nivou. Veoma smo ponosni na saradnju koju smo ovim ugovorom ostvarili sa Košarkaškim savezom Srbije. S obzirom na dugu tradiciju i veliko iskustvo Adidasa u podršci vrhunskim sportistima kako bi postizali najbolje rezultate i branili boje reprezentacija, Adidas ima i velike planove i ambicije kad je domaća košarkaška scena u pitanju. Smatramo da je ovo početak veoma uspešne saradnje koja bi trebalo da rezultira Adidasovim sponzorstvom kompletne opreme KSS, nakon Svetskog prvenstva 2010. godine - izjavila je Jelena Koronsovac.

Svečanosti su prisustvovali i selektor seniorske reprezentacije, Dušan Ivković, kao i reprezentativci Uroš Tripković (A selekcija) i Vladimir Štimac (univerzitetska selekcija). Ovom prilikom naši reprezentativci su potpisivali Adidas košarkaške lopte prisutnim mališanima.

makonda-tracker