Loko Dajs stiže u Beograd

0
Jedna od najtraženijih DJ zvezda današnjice Loko Dajs (Loco Dice) nastupiće 21. marta u okviru velike Desolat Night žurke u Starom hangaru (Airport City) na Novom Beogradu (Omladinskih brigada 88).
Loko Dajs, promo foto
Loko Dajs, promo foto

Vlasnik prestižne izdavačke kuće Desolat, velikog serijala u klubu Ushuaïa na Ibici i istoimene radijske emisije Used+Abused, Loko Dajs je godinama  u samom vrhu na listi najboljih svetskih disk džokeja prema izboru Resident Advisor magazina, jednog od najrelevantnijih medija u oblasti elektronske muzike.

Pored svih priznanja, popularni producent i DJ iz Dizeldorfa prošlu godinu pamtiće i po odličnom prijemu miks izdanja Loco Dice In The House objavljenom za legendarnu izdavačku kuću Defected koja se već tri decenije nalazi u vrhu globalne haus scene.

- Bili su tu od prvog dana i svi znaju kako su pomagali manje izdavače i celu andergraund scenu sa licenciranjem starih i raritetnih traka - izjavio je tom prilikom i dodao: - Za razliku od mnogih, Defected danas ima tu slobodu da meša stilove i predstavlja muziku širokog spektra što je odlično -.

Ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 990 dinara u prodaji su na blagajni Bilet centra, Doma omladine i drugim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

makonda-tracker