Izgubite kilograme uz dvodnevnu dijetu

0
Ako želite zdravo da se hranite i izgubite kilograme, knjiga Dvodnevna dijeta, čiji su autori Dr Mišel Harvi i prof. Toni Hauel, uputiće vas u metod koji niste znali.

Dr Harvi i prof. Hauel se godinama bave istraživanjem i razvojem optimalnog režima ishrane s ciljem da pomognu ljudima da za kratko vreme i na jednostavan način izgube kilograme, kao i da dugo održe postignutu težinu. Ova neverovatno uspešna dijeta rezultat je njihovih kliničkih istraživanja. Dvodnevna dijeta sadrži plan ishrane i 100 recepata za pripremu ukusnih i sitih jela. Celokupan prihod od prodaje ove knjige koji pripada autorima ide Centru za prevenciju raka dojke Dženezis (www.genesisuk.org).

Držite dijetu dva dana u nedelji. Jedite normalno preostalih pet dana.

Smršajte i izgubite dvaput više masnoće nego pomoću standardne dijete s brojanjem kalorija – a zatim trajno zadržite postignutu težinu.

Dvodnevna dijeta se lako drži i klinički je dokazana. Jednostavno vodite računa o tome šta jedete dva dana, a ostalih pet jedite normalno ali u razumnoj meri.

Ne radi se samo o jednostavnom gubitku kilograma. Dvodnevna dijeta može radikalno sprečiti starenje i nastanak karcinoma. Pomoću ove dijete napokon možete biti vitki, zdravi i u dobroj kondiciji.

Dr Mišel Harvi i profesor Toni Hauel rade u Centru za prevenciju raka dojke Dženezis (Genesis Breast Cancer Prevention Centre) u sklopu Fondacije državnog zdravstvenog sistema Univerzitetske bolnice u južnom Mančesteru. Centar za prevenciju raka dojke Dženezis jedina je dobrotvorna ustanova u Ujedinjenom Kraljevstvu koja je potpuno posvećena prevenciji.

Dr Mišel Harvi je nagrađivani istraživač u oblasti dijetetike. U poslednjih sedamnaest godina specijalizovala se za planiranje optimalnog režima ishrane i vežbanja za mršavljenje i prevenciju nastanka i ponovnog pojavljivanja raka dojke. Rezultati njenih radova objavljeni su u mnogim poznatim naučnim časopisima. Dobitnik je nagrade Britanskog udruženja dijetetičara Rouz Simond za najbolji objavljeni istraživački rad 2005. godine, nagrade „Međunarodni dan žena“ Gradskog veća u Mančesteru u kategoriji Žene u nauci za 2007. godinu i Nagrade za najbolje metode lečenja 2010. godine koju Nacionalno udruženje za proučavanje gojaznosti dodeljuje za najbolji objavljeni istraživački rad u oblasti gojaznosti.

Prof. Toni Hauel je profesor onkologije na Univerzitetu u Mančesteru. Specijalista je u oblasti lečenja raka dojke već više od trideset godina. Danas se najviše bavi farmakološkim metodama i životnim navikama kojima se sprečava rak dojke. Direktor je istraživačkog sektora u Centru za prevenciju raka dojke Dženezis. Objavio je preko šest stotina naučnih radova i poglavlja u knjigama koji se uglavnom bave biologijom dojke te lečenjem i prevencijom raka dojke.

makonda-tracker